Aanbod Alumni Avans Technische Bedrijfskunde Tilburg

Ben je oud-student Technische Bedrijfskunde bij Avans Tilburg en wil je je professionaliseren in Lean?

 ID@5 en Avans organiseren speciaal voor jou een Lean Green Belt + Black Belt opleiding. Deze opleiding is een directe meerwaarde bovenop je Avans opleiding en daarmee gunstig qua studiebelasting en kosten. We starten dit voorjaar en ronden het volledige traject nog voor het einde van 2021 af.

Het aanbod

Bij ID@5 geloven we erin dat je het best en snelst leert als je de kennis die je opdoet ook meteen toepast in de praktijk. Dat heeft als bijkomend voordeel dat jij je organisatie er ook direct beter van maakt. Jij blij, je werkgever blij. 

 

Hoe zorgen we daarvoor?

– We bieden naast de theoretische kennis altijd een praktijkcasus aan. 

– Je brengt een casus in uit de eigen organisatie. 

– We pakken de praktijkcasus aan volgens de Kaizen-methode.

 

Je volgt bij ons een versnelde Green Belt opleiding van 5 dagdelen en een e-learning. Daarna kun je direct door met de Black Belt opleiding, een 6 daagse training verspreid over 3 maanden.

Wil je nog voor de zomer 2021 je Lean Green Belt LCS certificaat halen? En voor het einde van het jaar je Lean Black Belt LCS certificaat? Meld je dan aan via het formulier voor meer informatie, we nemen dan contact met je op.

Meer informatie

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

  Lean examen

  Voor beide trainingen geldt dat je een theorie examen doet en een praktijkopdracht uitvoert. In het examen beantwoord je vragen over de theorie die je hebt geleerd. In de praktijkopdracht laat je zien dat je Lean kunt toepassen.

  Lean certificaat

  Geslaagd voor het examen? Dan ben je officieel LCS-gecertificeerd en heb je een certificaat in handen dat internationaal erkend wordt. Het LCS-diploma wordt uitgegeven door het Lean Competency System (LCS), ontstaan vanuit de University of Cardiff.

  Lean Competency System

  Locatie

  Deze Lean-training vindt plaats in onze trainingsruimte aan de Spoorlaan 21k in hartje Tilburg, onder rooftopbar Doloris.

  Uiteraard houden we alle ontwikkelingen omtrent het Corona-virus in de gaten. Wij houden ons aan de voorschriften van het RIVM en de trainingsruimte is hierop ingericht. Heb je zelf vragen of opmerkingen over de training in het kader van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus dan horen we dat uiteraard graag.

  Agile & scrum