Academie

Kies de opleiding die jou beter maakt

Ga je beginnen met Lean? Of ga je ervoor om Black Belt te worden? OF wil je de Agile & Scrum master worden binnen jouw bedrijf? Volg bij ID@5 een continu verbeter training: altijd op maat voor jouw leerdoelen en jouw uitdagingen in het werk. Kijk snel welke data beschikbaar zijn voor de opleiding van je keuze.

Lean inspiratieworkshop

Laat je in één dagdeel inspireren door het continu verbeteren met Lean. Je ervaart hoe het is om Lean-methodieken in te zetten en welke resultaten je ermee haalt.

Lean Basis

Leer in één dag de belangrijkste basisprincipes van Lean. Na afloop van de training weet je hoe je Lean kunt toepassen in jouw organisatie, met een simulatieopdracht als rode draad.

Lean Yellow Belt

Leer in 2 dagen over het Lean-systeem en de Lean-principes. Je leert hoe je Lean instrumenten toepast en verbeterkansen ziet. Je kunt actief meewerken aan optimale processen in jouw organisatie. Met examen en officieel LCS certificaat.

Lean Green Belt

Leer in 6 dagen hoe je Lean toepast in je organisatie. Je wordt een spil in het verbeteren, de kartrekker van je team. Leer hoe je obstakels oplost bij de bron en duurzame verbeteringen aanbrengt. Met examen en officieel LCS certificaat.

Lean Black Belt

Benoem jezelf in 12 dagen als Black Belt Lean, of - als je al Green Belt hebt - in 6 dagen. Groei uit tot de absolute expert op het gebied van continu verbeteren in jouw organisatie met het LCS Level 2a Black Belt-certificaat.

Lean Purple Belt (lean leiderschap)

Leer in 6 dagen hoe je leiding geeft aan Lean-transformaties. Je weet hoe je jouw organisatie nog klantgerichter, efficiënter en plezieriger laat functioneren en hoe je groeit naar een volwassen lean-cultuur, waarin je blijvend continu verbetert.

Agile & Scrum

Leer in 3 dagen Agile werken volgens de Scrum-methode. Theorie, vaardigheden en praktijk komen alledrie aan bod: je stoomt jezelf klaar als Scrum Master of Product Owner en sluit af met een examen en het officiële certificaat van Scrum.org.

Procesmanagement

Heeft jouw organisatie, afdeling of team geen inzicht in taken, rollen en bevoegdheden? Ben je altijd ad hoc aan het werk en brandjes aan het blussen? In de opleiding leer je de theorie en vaardigheden om processen in kaart te brengen.

Haal het meest uit je werk

Word ook een continu-verbeter-expert en haal het meest uit je werk. Meer resultaat, meer plezier, meer voldoening. Volg één van de lean-opleidingen, scrum & agile of procesmanagement in de ID@5 Academie. 

Je kunt altijd verbeteren. Daar geloven wij in en dat brengen we je graag bij. Wij willen jou en je organisatie succesvoller maken. 

Wat leer je in onze trainingen?
Je leert anders naar processen te kijken. Niet meer ad hoc en met een interne bril, maar structureel en vanuit klantwaarde. Je leert hoe je een continu-verbeter-cultuur ontwikkelt en hoe je met ketendenken de samenwerking tussen schakels verbetert. Je leert hoe je verspillingen en verstoringen weghaalt, waardoor je elke dag een optimaal resultaat haalt. Zo haal je het meest uit je werk. 

Klant aan het woord
Lean Competency System

Hoe doen we dat bij ID@5?
We leren je in relatief korte tijd over de Lean-filosofie en hoe je die direct praktisch kunt toepassen. Bij jou op locatie (incompany) of bij ons in hartje Tilburg. Met dynamische lessen van ervaren coaches die jou persoonlijk begeleiden in het halen van je leerdoelen. Ze stoppen niet totdat jij duurzaam kunt verbeteren in jouw werk. 

Dat is meteen je grootste beloning. Al is het certificaat dat je ontvangt ook mooi: officieel uitgegeven door het Lean Competency System (LCS), ontstaan vanuit de University of Cardiff. Internationaal erkend en leading in Lean. 

Leren met plezier 

Met onze opleidingen maak je jouw werk leuker. Je krijgt zelf meer rust en plezier en begroet meer tevreden collega’s en klanten. We vinden dat dit plezier al mag beginnen tijdens de opleiding. Daarom starten we altijd in de leukste kroeg van Tilburg, één trap naar beneden vanuit ons trainingslokaal. Daar zijn al vele afspraken, deals en appgroepen uit ontstaan. Kom jij erbij?

Deelnemers beoordelen ID@5 gemiddeld met een 9,3!

Wat je voorgangers vinden