Lean

Continu en blijvend verbeteren met Lean

Bij Lean draait alles om het efficiënt inrichten van processen en het terugdringen van verspilling met als resultaat een ‘slanke’ organisatie. Lean gaat over een cultuur van continu verbeteren: voor de klant, de medewerker en de organisatie. Dingen die geen waarde toevoegen aan je proces ga je niet meer of anders doen. Je richt je dus op het doen van de juiste dingen en net zo belangrijk… de dingen juist doen. Doelgericht en altijd om de klantwaarde te verhogen. Samen met de organisatie en haar klanten gaan we op zoek naar wat die waarde is, om vervolgens kleine obstakels te identificeren, de oorzaak weg te nemen en continue verbetering aan te brengen. Dat is Lean!

Internationale erkenning

ID@5 biedt training, coaching, gaming en opleiding op het gebied van Lean.

Bij ID@5 volg je niet zo maar een Lean opleiding. Onze Lean Belt-opleidingen rond je af met een internationaal erkend diploma, uitgegeven op basis van het Lean Competency System (LCS). Een gerenommeerd instituut ontstaan vanuit de University of Cardiff en leading als het om Lean gaat. En dat is nog niet alles. In het zuiden van Nederland zijn wij de enige partij die diploma’s op dit niveau mogen toekennen. Daar zijn we niet een beetje, nee daar zijn we enorm trots op!

Wat betekent dat voor jou en je organisatie?

Heel veel, want je krijgt les van onze masters die echt alles weten over Lean. Niet alleen inhoudelijk, wij voelen ook haarfijn aan hoe we jou de Lean methode eigen moeten maken. We hebben immers het proces ook zelf doorlopen en het zit verweven in ons DNA. En daar word jij beter van en verhoog je niet alleen je eigen geluk en marktwaarde, ook de organisatie wordt ‘rijker’ met Lean gecertificeerde medewerkers. Letterlijk en figuurlijk!

Voor individuele professionals en organisatie-trajecten

Op individueel niveau is Lean geschikt voor alle alle professionals van Nederland die werkzaam zijn in een management-, staf- of lijnfunctie. Daarnaast biedt ID@5 ook maatwerk, met name bedrijven/afdelingen/werknemers die bezig zijn met procesverbetering, organisatieverbetering en/of kwaliteitsmanagement hebben direct een beter resultaat door Lean.

BEKIJK ONZE LEAN-OPLEIDINGEN