Consultancy

Waar kunnen wij je mee helpen?

Verbeter de resultaten van je organisatie met hulp van de consultancy van ID@5. Zet een lean expert, Agile & Scrum expert, procesexpert of interim expert in om jouw doelen te behalen.

Pak de problemen goed aan

Elke organisatie heeft uitdagingen, kansen, risico’s of obstakels. Waar liggen die bij jouw organisatie? Voorbeelden zijn:

 

– Klanttevredenheid 
– Medewerkerbetrokkenheid 
– Financiële gezondheid
Dat je uitdagingen hebt, is een gegeven. Dat je ze wil aanpakken, is een keuze. Kies voor een externe expert die je ondersteunt op de werkvloer. 
ID@5-Kaizen-probleem

Wat doet een consultant van ID@5?

Een Lean consultant van ID@5 is een continu verbeter-expert, die samen met jou voor resultaat zorgt. Hij helpt je bijvoorbeeld bij:

 

– Het doorvertalen van je missie naar operationele doelen;

– Het verkorten van doorloop-, bewerkings- en wachttijden. 

– Het terugdringen van onnodige uitval;

– Het verminderen van het aantal overdrachtsmomenten in je processen. 

 

ID@5 verbetert samen met je medewerkers en ondersteunt het proces van transformatie. Zo dragen we duurzaam bij aan het verbeteren van klant-medewerker en financiële waarde.

Lean Expert

Een Lean expert van ID@5 helpt je om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. We maken daarbij gebruik van Lean Six Sigma: een beproefde, wereldwijd gebruikte methode voor het optimaliseren van organisaties. Hij maakt snel inzichtelijk hoe efficiënt en effectief de processen binnen je organisatie zijn. Samen met jou en je medewerkers brengt de Lean expert de hele keten nauwkeurig in kaart. Waar lopen jullie klanten en jullie medewerkers tegenaan? Welke stap gaat vaak verkeerd? Waar ligt het proces vaak onnodig lang stil?

Schakel de lean expert in

Agile & Scrum Expert

De Agile & Scrum expert coacht jouw team of afdeling om meer in minder tijd te doen. Hij leert je medewerkers niet zozeer een methode, maar vooral een mindset aan. Hij coacht en helpt bij het werken volgens Agile & Scrum, zodat jullie meer kunnen gaan leveren in minder tijd. Daar wordt iedereen beter van. 

Schakel de agile & scrum expert in

Proces Expert

De Procesexpert helpt jouw organisatie bij het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen. Is er binnen jouw organisatie onduidelijkheid over taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden? Wil je inzicht krijgen in risico’s om maatregelen te kunnen nemen? Wil je efficiënter en effectiever werken? Wil je uniform werken en continu verbeteren stimuleren? De Procesexpert helpt jullie op een interactieve manier om de bedrijfs- en werkprocessen te beschrijven.

Schakel de Proces Expert in

Interim Expert

De interim expert komt voor korte of langere tijd bij jullie op de werkvloer om de problemen of uitdagingen met jullie aan te pakken. Denk aan: 

– Procesoptimalisatie

– Kwaliteitsmanagement

– Teambuilding,

– Cultuurverandering

– Klantwaarde-onderzoeken

– Zelforganiserende teams 

Vanuit ons brede netwerk plaatsen wij snel een specialist, van projectleiders tot interim professionals op jouw probleemgebied.

Schakel de Interim Expert in

Wat onze klanten zeggen