08-10-2018

Heb jij jouw doelen voor 2018 al bereikt?

Het is pas begin oktober, het laatste kwartaal van 2018 is gestart, nog maar 3 maanden te gaan en het jaar is alweer voorbij. Heb jij jouw doelen voor dit jaar bereikt? Mijn doel voor 2018 was het volgen van de Lean Green Belt opleiding van ID@5. Het volgen van deze opleiding geeft mij meer inzicht in de diensten van ID@5. Daarnaast volg ik de opleiding om mijn doel voor 2019 te kunnen gaan realiseren: Green Belt trainer worden.

Heb jij als doel dat je aan de slag wil met verbetertrajecten? Wil je bijvoorbeeld meer weten over continu verbeteren en hoe je een actieve rol kan spelen in verbetertrajecten? Onze Lean Green Belt opleiding geeft je een stevige basis. Wij geloven dat je het snelst leert wanneer je de opgedane kennis toepast in een praktijksituatie. Daarom werken wij met simulatieopdrachten waarbij we de werkelijkheid nabootsen en jij de Lean principes aan den lijve ervaart. Onze lessen zijn een dynamische mix van theorie en praktijk.

Of wil je je verdiepen in de Lean filosofie? Wil jij meer weten over de Lean filosofie, vaardigheden leren om obstakels in je organisaties grondoorzakelijk op te lossen en verbeteringen structureel te borgen? Wil je nog dit jaar aan de slag? Dan moet je snel zijn! Want met nog maar 3 maanden te gaan is het jaar zo voorbij. Schrijf je nu in voor onze Green Belt opleiding. Op 7 november starten wij met de laatste opleiding van dit jaar. En er is nog plaats!

We gaan onder andere aan de slag met de verspillingen binnen je bedrijfsproces. Wil je alvast weten welke verspillingen wij benoemen? Download dan onze factsheet verspillingen. Tijdens de Green Belt Lean opleiding leer je de verspillingen herkennen en ben je na afronding van de opleiding in staat deze verspillingen te elimineren en het bedrijfsproces te optimaliseren. Ow en vergeet ik bijna te melden: na afronding ontvang je een internationaal erkend LCS certificaat! Super handig!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de opleiding en de data, klik dan hier. Of wil je niet langer wachten en direct inschrijven? Dat kan via opleidingen@idat5.nl, stuur ons een mailtje met Green Belt opleiding 7 november en wij nemen contact met je op.