Het Team

Passie voor continu verbteren

DE STAP NAAR CONTINU VERBETEREN

ID@5 is je beste idee.

Niemand dacht dat het zou kunnen lukken,
totdat er iemand langskwam die dat niet wist.

Bij ID@5 geloven we niet in problemen. We denken in oplossingen. We geven je de mindset om continu in oplossingen te denken, om continu te verbeteren

Lees meer over ID@5

Bert van Beers

“Met de ambitie om mensen beter te laten functioneren, als individu en als team, ben ik ID@5 begonnen. Mijn dag is geslaagd als ik je het bestaande anders kan laten bekijken, om het jou daarna zélf te laten aanscherpen en zo je doelen te behalen, meetbaar of merkbaar. Ik wil het continu verbeteren continu verbeteren, als echte Lean-ondernemer ben ik altijd op zoek naar nieuwe concepten, toepassingen en omgevingen. Ik voel me goed in de rol van groepstrainer, 1-op-1 als coach of als de expert. Ik ben van nature nieuwsgierig en laagdrempelig in het stellen van vragen; hard op het proces, maar zacht op de persoon. Een wereld die geen moment hetzelfde is, maar altijd vooruit gaat. Daar wil ik aan bijdragen.”

Marc Schellekens

“Ik vind het geweldig om iets wat op dit moment schijnbaar onmogelijk lijkt, toch te bereiken met een team. Door erin te geloven en iets écht te willen, zijn mensen en teams tot geweldige prestaties in staat. Daarom denk en werk ik vanuit zingeving. 

Ik help deelnemers persoonlijk en enthousiast om een lerende organisatie te creëren, waarin ze elke dag iets verbeteren en daarin steun vinden bij hun leidinggevende.

Ik vind het fantastisch om de kwaliteiten die in mensen zitten, beter te benutten. Mensen kunnen vaak zoveel meer dan ze denken. Door mijn open houding krijg ik snel mensen mee. Het liefst ga ik dan ook samen met deelnemers aan de slag om duurzaam resultaat te behalen.”

Sanne Uijtdewilligen

“Bezig zijn met continu verbeteren, dat doe ik altijd en overal. Het liefst samen met anderen. Ik help mensen, organisaties en afdelingen beter te worden door de focus te leggen op de kernprocessen en de processen daaromheen zo efficiënt mogelijk in te richten. Dat doe ik op een praktische, makkelijke en toegankelijke manier. Mijn kracht is dat ik kritisch ben, maar met begrip en enthousiasme de medewerkers laat begrijpen en inzien waarom we continu verbeteren. Ik ben sterk in mensen verbinden, betrokken en pas me makkelijk aan. Wat ik het mooist vind, is om te zien hoe deelnemers reageren als ze inzien dat het proces zoveel makkelijker ingericht kan worden. Dat het je helpt beter te worden, voor de klant en vooral voor jezelf.”

Onze Partners

ID@5 werkt samen met verschillende continu verbeter professionals.

Roy Diks

Stap voor stap, samen voor het beste resultaat!

Advies, training en begeleiding aan de hand van een goed te begrijpen methodiek. Ingewikkelde vaktermen en theoretische verhalen kom je bij mij niet tegen.

Mijn werkwijze is net even anders, ik kies niet voor de gemakkelijkste weg maar ben gericht op een duurzaam resultaat, wat je uiteindelijk zelfstandig kunt voorzetten in jouw organisatie.

Betrokkenheid en motivatie onder medewerkers en management is het startpunt van een continu verbetertraject en een succesvolle verandering. Ik creëer betrokkenheid door een verbeterteam binnen jouw organisatie op te zetten en deze op een coachende manier te begeleiden en gezamenlijk het behaalde succes te vieren. Binnen de proces-/ maak industrie, infra en bouw voel ik me als een vis in het water!

Els Dokter

Ik ben een ervaren trainer en (team)coach die gestructureerd en doelgericht naar resultaten toewerkt. Hiervoor combineer ik mijn organisatietalent met mijn grote verbindende kracht. Als Lean Black Belt ben ik gedreven om samen een organisatie écht klantgericht te maken.
Mijn ervaring is dat dit pas mogelijk is als de teams in een organisatie met plezier in rust en balans samenwerken, zodat er energie is om van elkaar te leren en het elke dag een beetje beter voor de klant te doen. In de begeleiding van managers en teams ga ik altijd uit van die basis om van daaruit continu te verbeteren en nóg meer mogelijk te maken. Mijn stijl daarbij is verfrissend en ontwapenend.

Michiel ter Horst

Ik wil niet werken vóór klanten of gebruikers, ik wil werken mét ze. En ik heb er het volste vertrouwen in dat alleen die manier van werken op de lange termijn echt succesvol is. Elke keer opnieuw, wanneer ik het gevoel ervaar dat we als ‘partners in crime’ meetbare successen boeken – groot en klein – is het voor mij een bevestiging dat ik een juiste keuze heb gemaakt.

Als Lean-ondernemer heb ik eigenlijk maar één doel: mensen en teams ontwikkelen tot steeds betere versies van zichzelf! Lean zie ik als dé basishouding voor een cultuur van continu leren en verbeteren. Voor mij zijn Agile, Scrum en Design Thinking ook vormen van die basishouding. Een wereld zonder verspillingen – op alle gebieden – daar wil ik graag elke dag een nieuwe bijdrage aan leveren, ook al is die bijdrage nog zo bescheiden!

Jeffrey Rox

Ik geloof in succesvol en blijvend veranderen door op zoek te gaan naar ‘de wil’ om te veranderen: commitment en intrinsieke motivatie. Door impactvolle coaching op houding & gedrag ben ik in staat (zelf-)inzicht in persoonlijke waarden te creëren en deze aan de beoogde transitie te verbinden.
Mijn overtuiging daarbij is dat in ieder mens (verander-)potentieel schuilt.
Mijn persoonlijke drive is het onder druk tot resultaat komen, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Effectief begeleiden van verandering, actief stakeholdermanagement en gerichte overdracht van kennis & vaardigheden staan hierbij centraal.