Nieuw: De GO Academy – opleidingsinstituut voor georganiseerd samenwerken en continu verbeteren

De continu verbeteraars van ID@5 en T-MC, het adviesbureau voor georganiseerd (samen)werken bundelen hun krachten in een opleidingsinstituut voor georganiseerd werken en continu verbeteren. Onze samenwerking in de GO Academy is met ingang van dit nieuwe jaar gestart en zal op 1 maart aanstaande ook digitaal volledig vorm krijgen, waarover later meer. De GO Academy is het kennis- en expertisecentrum voor organisaties die samen met betrokken medewerkers als een geoliede machine willen werken voor hun klanten. De GO Academy is er voor organisaties en medewerkers met lef.

Over T-MC

Met wie richten we samen de GO Academy op? Met plezier stellen we T-MC kort aan je voor: T-MC creëert GO-organisaties met hun Get Organised methodiek. GO-organisaties kenmerken zich dankzij hun heldere structuur, slimme processen en enthousiaste en betrokken medewerkers. Naast de GO Academy levert T-MC business consultancy, interim management, procesmanagement en procesmanagement tooling. iT-MC is de tak waar organisaties terecht kunnen voor de systeemtechnische ondersteuning van onder andere het complete operationele proces, door inzet van Casemanagement. Kijk voor meer informatie op www.t-mc.nl 


Wat is onze drijfveer?
We hebben de GO Academy opgericht, omdat we het beste van onze twee werelden willen samenvoegen en onze gezamenlijke meerwaarde aan willen bieden aan onze klanten. 

T-MC is sterk in het organiseren van werk, ID@5 is sterk in het continu verbeteren van werk. Een typisch voorbeeld van 1 + 1 = 3 waarbij we GO organisaties creëren die optimaal presteren op klanttevredenheid, medewerkerbetrokkenheid en financieel resultaat. Organisaties die staan als een huis en iedere dag bezig zijn met verbeteren.

ID@5

ID@5 blijft geaccrediteerd opleider voor Lean en Agile-Scrum; en dat blijven we ook met minstens dezelfde passie iedere dag doen. Ons aanbod en expertise zal alleen maar groeien zodat we nog meer waarde aan jou als professional en jouw organisatie kunnen toevoegen. Uiteraard zijn de opleidingen van de GO Academy op dezelfde manier geaccrediteerd als die van ID@5.

Binnenkort komen we weer in de lucht om je meer over de samenwerking te vertellen. Wil je vandaag al meer weten, zoek ons gerust op en dan praten we je zo snel mogelijk hierover bij. Wij zijn enthousiast over deze stap en vertellen je graag wat het jou en je organisatie gaat opleveren!

Nieuw trainingsaanbod

De oprichting van de GO Academy door ID@5 en T-MC betekent onder andere dat we vanaf nu ook alvast Lean Green Belt, Lean Black Belt én Agile-Scrum opleidingen gaan verzorgen in Woerden. Daarnaast bieden we ook de eerste GO-trainingen en Proces Inspiratie Trainingen in Tilburg aan. 

  • Get Organised (GO) training:

Mensen presteren aanzienlijk beter als zij in staat zijn zichzelf en hun omgeving goed te organiseren. Tijdens de GO training leer je de organisatie- en communicatiestructuur te benutten bij de verwerking van alle input die je dagelijks ontvangt. Je gaat nadenken over hoe je jouw werk verricht en leert taken te beoordelen en te plannen volgens een gestructureerde methode. Het resultaat: meer en betere prestaties, aanzienlijk minder stress en meer plezier in jouw werk. Het is een ééndaagse training en is te volgen op de volgende data in Tilburg:

  • Donderdag 25 februari
  • Dinsdag 23 maart
  • Donderdag 27 mei
  • Donderdag 24 juni
  • Proces Inspiratie Training (PIT):

Een organisatie kan veel redenen hebben om de processen te willen vastleggen. Maar wat houdt procesmanagement nou eigenlijk precies in en waar start je dan? De implementatie van procesmanagement betekent een omslag in denken én werken.

Tijdens de procesinspiratietraining worden de deelnemers vertrouwd gemaakt met de basisprincipes van procesmanagement. Doel is om de deelnemers aan het eind van de dag met een portfolio vol praktische handvatten op weg te sturen zodat zij direct met het geleerde aan de slag kunnen binnen de eigen organisatie. Tijdens de training wordt ingezoomd op de kenmerken van een goed ontworpen proces en de rollen die noodzakelijk zijn voor succesvol procesmanagement. Er wordt een methodiek om tot continu verbeteren te komen behandeld. Ook wordt er een hulpmiddel geïntroduceerd ter bevordering van de adoptie van procesmanagement binnen de organisatie. En zoals je gewend bent van ID@5 zit ook deze training boordevol opdrachten, simulaties en spelvormen. Leren mag namelijk vooral ook leuk zijn! Ook dit is een ééndaagse training en te volgen op de volgende data in Tilburg:

  • Dinsdag 23 februari
  • Donderdag 20 mei 

Ben je geïnteresseerd in een van deze twee trainingen, schrijf je dan hier in.

Sanne Uijtdewilligen
sanne@idat5.nl
Geen reactie's

Geef een reactie