Referenties

Referenties

Ruud van Boheemen, manager afdeling Declaraties CZ

Met ID@5 hebben we verschillende projecten en trainingen uitgevoerd. In de samenwerking met ID@5 is er altijd sprake van maatwerk en dat werkt prettig. ID@5 stelt zich flexibel op en is gericht op het overbrengen van kennis en het opbouwen van ervaring op zo’n manier dat er een verbetercultuur ontstaat. Persoonlijke betrokkenheid, verstand van zaken en enthousiasme worden hierbij altijd ingezet.

 

 

 

 

 

 

 

Will van den Hende, projectleider Kwaliteit & Duurzaamheid bij Staatsbosbeheer over de opleiding Green Belt Lean

Het team kwaliteitsmanagement van Staatsbosbeheer volgde de Lean Green Belt opleiding bij ID@5.
De praktische benadering van de leerstof maakt het direct toepasbaar in de praktijk.
Hierdoor konden wij enthousiast aan de slag.
Deze positieve ervaring wordt voortgezet in verschillende Black Belt opleidingen en coaching

 

 

 

 

 

Corné Verhoeven, Manager Operations bij Tausch brand sensations over de invoering van KGI’s (kritieke gedragsindicatoren)

Ik vond de manier waarop ID@5 het gehele proces van de invoering van de KGI’s begeleidde indrukwekkend. Goed luisterend naar onze input maar tegelijkertijd sturend waar nodig, zonder daarin te dominant te zijn. Dit past uitstekend bij ons. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en het voelt ook echt als iets van onszelf.

Logo-Tausch-300x133

 

Tom Heijnen, teamleider 3-tl van Beatrix College over de invoering van Kata in het onderwijs

ID@5 heeft op een zeer prettige, laagdrempelige manier de ondersteuning geboden die nodig is bij een verandertraject zoals dat bij onze organisatie is ingezet. Door constructief mee te denken, zelf deelgenoot te worden van teammomenten en door de juiste vragen te stellen, heeft ID@5 een prima basis gelegd waarop verder gebouwd kan worden. Hoewel het traject nog volop in ontwikkeling is, ben ik zeer positief over de opbrengsten tot nu toe en er van overtuigd dat deze opbrengsten in de nabije toekomst nog groter zullen worden.

Beatrix logo_kleiner