Over ID@5

De stap naar continu verbeteren
ID@5 is je beste idee!

Niemand dacht dat het zou kunnen lukken,
totdat er iemand langskwam die dat niet wist.

Bij ID@5 geloven we niet in problemen. We denken in oplossingen. We geven je de mindset om continu in oplossingen te denken, om continu te verbeteren.

We werken aanstekelijk

 

Continu verbeteren doen we van nature. We hebben passie voor continu verbeteren en daarmee willen we jou aansteken. Zodat jij weer je collega’s aansteekt. En je leidinggevende. Daarvoor is het noodzakelijk dat onze opleiding aansluit op jouw wensen en jouw werk. Samen richten we in wat jij wil leren, zodat we ook echt aanstekelijk werken. 

Geen trucjes, maar technieken

 

Bij ons volg je niet zomaar een training, of krijg je zomaar een advies. We zetten een stap extra voor je. Van nature. We leren je, begeleiden je en laten je pas los als je duurzame verbetering hebt. Geen trucjes, maar technieken die je blijvend inzet.

Onze passie voor continu verbeteren

Zo zien onze lessen eruit

Je leert kennis direct toe te passen in jouw praktijk. Bij ons geen tig sheets met theorie maar dynamische lessen met persoonlijke begeleiding, veel visueel lesmateriaal en een digitaal naslagwerk met extra inspiratie.
Stap voor stap nemen we je mee in de wereld van o.a. Lean. Je volgt het gedachtegoed ook in onze lessen; je maakt kleine sprongen om uiteindelijk een groot verschil te maken. Je leert, doet, toetst en stelt bij om zo continu in te spelen op jouw behoefte. Dat is passie voor continu verbeteren!

Deze organisaties verbeteren continu met ID@5