Proces-

management

Leer om processen in kaart te brengen en ze continu te verbeteren

Heeft jouw organisatie, afdeling of team geen inzicht in taken, rollen en bevoegdheden? Ben je altijd ad hoc aan het werk en brandjes aan het blussen? In de opleiding Procesmanagement van ID@5 leer je de theorie, vaardigheden en praktijk om processen in kaart te brengen en als een geoliede machine samen te werken. Ken je de processen, dan kun je inspelen op veranderingen en continu verbeteren.

Binnenkort beschikbaar

Leer meer over processen

ID@5 helpt je op een begrijpelijke, interactieve manier met het in kaart brengen van je processen. Processen vastleggen wordt vaak gezien als een rigide manier van werken, waarin geen flexibiliteit meer is. Maar het helpt je juist bij het flexibel kunnen inspelen op situaties die zich voordoen. Door processen vast te leggen weet je precies welke rol, waarvoor verantwoordelijk is. Daardoor ben je als bedrijf wendbaar en kun je snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

 

Procesmanagement helpt je ook om inzicht te krijgen in risico’s en maatregelen te bepalen om deze risico’s te verkleinen of voorkomen.

 

Heb je processen in kaart gebracht? Dan helpt het je ook in het continu verbeteren van de processen. Je ziet direct waar in het proces verbeteringen nodig zijn en kunt die eenvoudig met de rollen in de processen aanpassen.

ID@5-Kaizen-probleem
Jumbo

Training Procesmanagement bij ID@5

Wil jij zelf aan de slag als procesexpert? Binnenkort kun je via ID@5 een procesmanagementtraining volgen. Wil je alvast weten wat je kunt verwachten of heb je interesse in een incompany training? Neem dan contact met ons op.