Missie en visie

Passie voor continu verbeteren! 

Missie

Wij maken iedere organisatie succesvoller door deze te transformeren naar een cultuur van continu verbeteren.

Visie

ID@5 is een duurzame partner in continu verbeteren. Ons motto hierbij is: Goed is de vijand van groots! Niet voor niets zijn wij altijd actief met het verbeteren van onszelf én van ons vakgebied. Hierbij doen we graag en geregeld een beroep op ons brede netwerk met vakkundige experts, stil staan kennen we niet. Op deze manier weten we altijd kwaliteit te bieden.

Hoe we dat doen?

Onze bevlogenheid creëert enthousiasme en draagvlak bij alle betrokkenen. Dat is noodzakelijk omdat transformatie niet alleen van jezelf is, het dient door de hele organisatie of afdeling gedragen te worden wil het succesvol zijn. Training, coaching en gaming zetten we afwisselend in. Zo houden we het spannend en minder statisch. Door medewerkers telkens op scherp te stellen en te houden, voelen zij zich in no-time verantwoordelijk voor de verbetering en innovatie binnen de organisatie.

In de basis werken we met Lean en passen we andere methodieken, zoals Six Sigma, toe als het nodig is.

Dynamisch en stap voor stap

Op een praktische en transparante manier gaan wij met de lesstof en onze deelnemers om. Bij ons geen tig sheets met theorie, wel dynamische lessen en begeleiding, veel visueel lesmateriaal en een volledig digitaal naslagwerk met veel extra inspiratie. Stap voor stap nemen we je mee in de wereld van o.a. Lean. Kleine sprongen om uiteindelijk een groot verschil te maken. Leren, doen, toetsen, bijstellen en zo tijdig inspelen op de individuele behoefte… passie voor continu verbeteren!

Samen om individueel grote stappen te maken

We hebben oog voor het resultaat, weten waar we naartoe willen werken en vinden de weg er naartoe (het proces) zeker net zo belangrijk. We doen het samen, helpen en leren van elkaar waardoor er ruimte is om mooie dingen in de groep te laten ontstaan. Jouw individuele groei en bedrijfsdoelstellingen staan daarbij centraal.

Hard en zacht hand in hand

Bij ID@5 houden we van hard werken en dat verlangen we ook van jou. Daar staat tegenover dat we ook van gezelligheid houden. Ons kantoor zit niet voor niets boven Business Café Bakker, midden in het centrum van Tilburg. Hier komen gastvrijheid, ondernemerschap en samenwerking samen. En dat past bij ons als Brabanders. En dat is niet het enige raakvlak… ook op het gebied van Lean is er een lijn te trekken met de Brabantse mentaliteit, waar de harde en zachte kanten van het leven elkaar versterken. Het slimme proces, de beoogde effectiviteit… het wordt allemaal versterkt door menselijk inzicht en handelen.

Voor individuele professionals en organisatie-trajecten

Op individueel niveau is Lean geschikt voor alle alle professionals van Nederland die werkzaam zijn in een management-, staf- of lijnfunctie. Daarnaast biedt ID@5 ook maatwerk, met name bedrijven/afdelingen/werknemers die bezig zijn met procesverbetering, organisatieverbetering en/of kwaliteitsmanagement hebben direct een beter resultaat door Lean.

iD@5-strak-logo-web-72ppi-groot